Laumen Rolluiken Zonwering verkozen tot Weinor Top-Partner

Frank Laumen, directeur Laumen Rolluiken Zonwering: “Vanaf 1 januari 2014 zijn we Weinor-Top Partner. Dit houdt in dat wij tot een select gezelschap dealers van Weinor zonweringsproducten en overkappingen behoren”.

Laumen is sinds 35 jaar een rolluiken- en zonweringspecialist, die een volledig assortiment topmerken voert voor een uitgebreid assortiment. Tevens maakt Laumen deel uit van het landelijk netwerk van Ambiance Zonwering. Weinor is een fabrikant op het gebied van unieke en technisch vooraanstaande zonweringsproducten, glazen wanden en overkappingen. De producten van Weinor zijn al meerdere malen onderscheiden met internationaal gerenommeerde Design Awards zoals de IF Product Design Award en Reddot Design Award.

Jochem Touw, relatiemanager Weinor: “Het Weinor Top-Partner lidmaatschap wordt dus ook niet zomaar vergeven, alleen de beste zonweringbedrijven in Nederland kunnen dit label voeren. Een zonweringsbedrijf moet aan een tal van criteria voldoen. Laumen heeft deze criteria overtroffen. Naast het voordeel van Top-Partner acties kan Laumen nu ook een langere garantie afgeven op Weinor producten.”

Frank Laumen, directeur Laumen Rolluiken en Zonwering: “We voelen ons vereerd dat Laumen Rolluiken Zonwering hiervoor benaderd is en speciaal dit jaar wordt verkozen tot Weinor Top-Partner. We vieren ons 35 jarig bestaan en zo’n erkenning geeft extra glans aan ons jubileum. We hebben de visie dat we met ons vakmanschap en servicegerichtheid het verschil kunnen maken ten opzichte van andere bedrijven in de branche. De afgelopen jaren is binnen het assortiment een verschuiving van zonwering naar terrasoverkappingen ontstaan. Mensen willen langer buiten genieten en creëren een buitenruimte voorzien van alle comfort. In onze showroom zijn de diverse producten smaakvol geëtaleerd in eigentijdse tuinsettings. Compleet met tuinkeukens, meubilair en accessoires. De wensen van onze klant vertalen we in vak- en maatwerk. Naast Weinor hebben we de bekende merken zoals Luxaflex, Jasno en Corradi in huis.
Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard”.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Geen reactie's

Geef een reactie